Suzuki Marine

Suzuki marine este componenta nautica a brandului Suzuki. Ea a fost dezvoltata ca o companie ce produce motoare, nu ca o companie producatoare de ambarcatiuni.

Efortul de ani de zile al companiei Suzuki a permis dezvoltarea si perfectionarea motoarelor pentru toate aplicatiile, auto, moto, marine, ATV, etc., in domeniul motoarelor in patru timpi experienta si performantele determinand plasarea companiei intre cele mai faimoase.

Pentru Suzuki marine, performantele au venit si din faptul ca, spre deosebire de altii, ea a dezvoltat doar modelul in patru timpi al motoarelor sale, renuntand la tehnologiile alternative, in doi timpi, pentru indeplinirea standardelor de poluare. Astfel s-a mers pe linia celor mai performante modele, dezvoltandu-se motoarele care erau varf de gama la Suzuki marine, acest lucru determinand existenta astazi a unei game largi de motoare in patru timpi care se potrivesc perfect pentru ambarcatiunile din zilele noastre.

Gama de motoare produsa de Suzuki marine incepe cu 2,5 CP si se incheie motorul de 300CP, in total douazeci de modele, fiecare dotat cu functii avansate ┼či tehnologie de varf disponibile la cel ce considera ca este liderul motoarelor in 4 timpi.

Planurile pentru viitor ale companiei sunt la fel de ambitioase, proiectantii lucrand la noi modele, mai performante, mai puternice, cu consumuri mai mici de combustibili si caracteristici de poluare reduse.

De asemenea, retelele de dealeri se dezvolta continuu, asistenta tehnica fiind asigurata pe tot mapamondul.

Reteaua de service-uri este de asemenea bine dezvoltata, beneficiarii de motoare Suzuki avand permanent la dispozitie personal de interventii si reparatii, personal ce asigura totodata consultingul necesar unei exploatari corecte in beneficiul ambilor parteneri, si cu rezultate excelente  la capitolul durata de functionare.

Colaborarea cu constructorii de ambarcatiuni si yachturi este din ce in ce mai stransa, Suzuki marine contribuind din plin la cresterea performantelor nautice ale ambarcatiunilor prin suportul tehnic oferit.

Datorita performantelor produselor, Suzuki marine este “prietenul” atat al zonei de  agrement cat si al celor ce construiesc salupe de serviciu, si care, prin natura conditiilor de exploatare, au nevoie de motoare cu fiabilitate si performante din “zona” motoarelor navale cu rating comercial. Aici se inscriu adesea salupele de control si interventie ele diverselor autoritati nationale, salupe echipate din ce in ce mai des cu moatoarele produse de Suzuki marine.