Cosmetica Nautica

 
Cosmetica nautica este similara cosmeticii auto cu diferentele date de specificitatea ambarcatiunilor si salupelor de toate tipurile. Serviciul de cosmetica nautica se refera la cazul ambarcatiunilor si salupelor construite din PAFS (poliesteri armati cu fibra de sticla).

Datorita folosirii in mediu acvatic, a vegetatiei prezente in apele interioare ale Romaniei, a poluarii tot mai frecvente din bazinele portuare si a conditiilor de multe ori improprii de stationare, ambarcatiunile si salupele din fibra de sticla trebuie supuse periodic unui tratament de toaletare si intretinere.

Operatiunile de cosmetica nautica realizate de noi sunt: curatat corpul de vegetatia depusa, asa numita “barba”;  reparat lovituri, zgarieturi, chituit; matuit corp prin smirgheluire (mecanica sau manuala, functie de zona si calitatea suprafetei); lustruit corpul exterior; aplicat strat antivegetativ pe opera vie; refacut inscriptionari si marcaje; refacut zone antialunecare; lustruit componente din inox sau alama; etc.

Firma noastra asigura aceste servicii la sediul din str. Dogariei 85-87, sau la punctul de lucru situat pe malul stang al Dunarii la mila 77, unde exista si o rampa pentru ridicarea ambarcatiunilor.

Pentru anumite operatiuni, in functie de durata si complexitate, ne putem deplasa cu o echipa la sediul beneficiarului, sau acolo unde se afla ambarcatiunea.