Accesorii barci pentru pescuit

Accesoriile pentru barci se pot grupa in functie de destinatie in accesorii de punte, de guvernare, de amenajare, etc., si in functie de materialul de baza in accesorii de inox, accesorii de plastic, accesorii din lemn, etc. Ele se pot procura de la furnizori de accesorii barci care functioneaza ca niste comercianti en-gros, cu depozite mari in zonele cu producatori de barci, inclusiv barci pentru pescuit.

Accesoriile din inox, cum ar fi babalele, ochetii, piesele de balustrada, suportii echipamentelor de radionavigatie, etc., sunt confectionate din otel inox lustruit, sunt manufacturate cel mai adesea in Asia, si pot fi gasite in majoritatea cataloagelor distribuitorilor europeni, de unde pot fi procurate.

Cam acelasi lucru se poate spune si despre celelalte accesorii de barci, a caror productie s-a concentrat in zonele asiatice, cele cu costuri de productie mici, mai putin unele echipamente de tehnicitate ridicata care inca se mai produc in Europa.

SC SPAT SA colaboreaza cu cei mai importanti distribuitori de accesorii barci din tari cu mare traditie in constructia si reparatia ambarcatiunilor, cum ar fi: Osculati (Italia), Tessilmare (Italia), NuovaRade (Italia), Alpa (Olanda), Vetus (Olanda), etc. Acesti furnizori au contracte cu majoritatea producatorilor de profil si, in plus, au in productie proprie un procent de pana la 20% din accesoriile de barci ofertate.

Firma noastra aprovizioneaza lunar, in medie, accesorii barci, inclusiv accesorii barci pentru pescuit, de la acesti furnizori, atat pentru productia proprie de ambarcatiuni si salupe de servici, cat si pentru diverse comenzi de la clienti, persoane fizice sau juridice.  In ultima vreme accesoriile folosite la barci pentru pescuit sunt din ce in ce mai solicitate.

Pentru a raspunde mai rapid unor solicitari din partea proprietarilor de barci si salupe, firma are permanent in stoc un minim de produse din categoria accesorii barci, in special din categoria celor mai uzuale cum ar fi accesorii barci pentru pescuit.

Prin participarea in fiecare an la targuri si expozitii de ambarcatiuni sunbtem la curent cu toate tendintele din piata, testand in acest fel optiunile “consumatorilor” de agrement nautic.

De asemenea, periodic, vizitam expozitii de profil din Europa in special, ocazii cu care intram in contact cu noi furnizori de accesorii barci, a caror oferta se imbogateste si perfectioneaza in permanenta.